Bulvár-celeb

2021.11.13. 15:50

Tragikus családi veszekedés: egy nő meghalt, a férjét kórházban ápolják

Még nem tisztázott pontosan hogyan történt a tragédia szombat hajnalban Babócsán. A helyszínen talált férfit életveszélyes szúrt sebekkel szállították kórházba, eddig kihallgatni sem tudták. A volt felesége életét már nem lehetett megmenteni.

rendőrség

Forrás: Origo

Azt egyelőre hivatalosan még nem lehet tudni, hogyan vesztette életét az asszony. Az azonban bizonyos, hogy különélő férjével veszekedett mielőtt elhunyt – írta a sonline.hu.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, mivel az esettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága az ügy körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Az atadhir úgy értesült:

valamilyen eszközzel fejbe ütötték az asszonyt, de azt hogy mivel, azt egyelőre a rendőrség sem tudja.

A 70 éven felüli házaspár ugyan külön élt, de rendszeresek voltak közöttük a veszekedések. Az, hogy éjszaka mit keresett a férj a volt felesége házában, ugyancsak tisztázatlan. Miként az is, hogy a férj szúrt sérülését ki okozhatta. A kórházban fekvő férfit még nem tudták kihallgatni a rendőrök.

A TV2 Tények arról számolt be, hogy a házaspár veszekedett és a férj egy baltával úgy fejbeverte a feleségét, hogy az belehalt a sérüléseibe. Nem azonnal, a mentőket még kihívta azzal, hogy őt leütötte a férje, aztán hasba szúrta magát. Ezzel a hívással a férfi életét megmentette, a mentők kórházba szállították, de a nő, ellátás közben meghalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!