Krimi

2021.11.20. 15:53

Dobócsillagot szorított saját lánya torkához egy nagykátai férfi, az egész családját megverte

Mindent tagad.

Forrás: police.hu

Egy nagykátai férfi és az élettársa kapcsolata megromlott, ezért a nő a közös gyerekeikkel együtt különköltözött. A férfi november 17-én átment hozzájuk és megverte a nőt, a fiukat és a sógorát, a lányuk torkához pedig egy dobócsillagot szorított.

Az 52 éves férfi és a 37 éves nő között az élettársi kapcsolat már korábban megromlott, a férfi Nagykátán élt, a nő pedig Törtelre költözött a gyerekeikkel.

R. Sándor november 17-én este átment hozzájuk, berúgta az ajtót, majd a nőre támadt. Ököllel testszerte ütötte, közben ordibálva szidta.

A hangzavarra előjöttek a gyerekeik is, akik hiába próbálták megfékezni az apjukat. A férfi ütötte, rugdosta és fojtogatta a 11 éves fiát, a 7 éves kislánya torkához pedig egy dobócsillagot fogott, így tartotta sakkban az anyát.

A nő apja is próbálta lefékezni a férfit, de őt is megverte. Végül a rendőrök állították le a férfit, aki végül azt mondta a nőnek:

„Ha bent tartják a rendőrök, le lesznek mészárolva„.

A nőnek súlyos sérülései lettek, a család többi tagja könnyebben sérült meg.

A férfi a kihallgatása közben tagadta a tettét, azt állította, hogy a fiát ment felköszönteni, amikor a volt élettársa beleesett egy kupac faágba és vérzett a feje. A gyerekek emiatt megijedtek. Bevallása szerint nem bántotta soha a nőt, a lefoglalt boxer és dobócsillag nem az övé.

A letartóztatásban lévő férfi ellen kapcsolati erőszak, zaklatás és magánlaksértés miatt folytat eljárást a rendőrség – írja az Origo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!