Bulvár-celeb

2021.08.07. 13:39

Tömegkarambol miatt megbénult az M7-es autópálya

Szerencsére egyik oldalon sem történt súlyos sérülés.

Forrás: sonline

A főváros felé vezető oldalon, Érd térségében négy autó ütközött össze.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. augusztus 7-én 11 óra 45 perc körül az M7-es autópálya 16-os kilométerszelvényénél,

Érd térségében négy autó ütközött össze a Budapest irányába vezető oldalon. Az elsődleges adatok szerint senki nem sérült meg.

​A balesettel érintett járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért az érintett útszakaszon a járművezetőknek a baleset helyszínén torlódásra kell számítani.

Nem sokkal később – feltehetően egy bámészkodó miatt – a kifelé vezető oldalon is súlyos karambol történt, hét autó ütközött.

11 óra 55 perc körül az M7-es autópálya 18-as kilométerszelvényénél, Érd térségében hét autó ütközött össze a fővárosból kifelé. Az elsődleges adatok szerint két ember sérült meg könnyebben.

A két karambol miatt megbénult a közlekedés. 13 óra körül befejeződött a helyszínelés és azóta fokozatosan egyre csökken a torlódás is a pályán.

Címkék#M7#karambol

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!