Bulvár-celeb

2021.08.04. 15:15

Halálos tömegbaleset történt a 8-as főúton

Kamion, kisteherautó és két személyautó ütközött a 8-as főúton, Karakó térségében.

Forrás: vaol.hu / Horváth Balázs

Az elsődleges információk alapján egy Suzuki személyautó haladt Veszprém irányából Körmend felé, amikor Karakó közelében eddig ismeretlen okból a személyautó részlegesen áttért a szembejövő sávba, ahol ütközött egy ott szabályosan érkező teherautóval. A Suzuki kiütötte a teherautó kerekét, ami ettől áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és a Suzuki mögött érkező kamion pótkocsijának, valamint egy másik, Toyota típusú személyautónak ütközött. A teherautó és a Toyota is az árokban állt meg – írja a vaol.hu.

Teljesen összeroncsolódott az autó
Fotó: vaol.u / Horváth Balázs

A vaol.hu információi szerint

a Suzukit vezető hölgy a balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, de ennek ellenére sem sikerült megmenteni az életét, a helyszínen elhunyt.

Megsérült továbbá a Toyota vezetője is, úgy tudjuk, hogy őt könnyebb sérülésekkel szállították kórházba a mentők.

Négy gépkocsi ütközött össze
Fotó: vaol.hu / Horváth Balázs

A helyszínre vadász is érkezett, mivel egy őz tetemét is megtalálták a baleset helyszíne mellett az árokban. Vizsgálják azt is, hogy ennek köze lehetett-e ahhoz, hogy a Suzuki áttért a szembejövő sávba.

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a pontos körülményeket, a mentés és a helyszínelés idejére teljesen le kellett zárni a 8-as főút érintett szakaszát. A balesetnél a sárvári tűzoltók és Szombathelyről a Katasztrófavédelem Műveleti Szolgálata is jelen segítséget nyújtott.

Szomorú volt a szerda Vas megyében: néhány órával a tömegkarambol előtt egy másik halálos baleset is történt Sárvár térségében.

Egy Hyundai személyautó haladt Sárvár-Csényeújmajor felől Sárvár irányába, amikor eddig ismeretlen körülmények között elütött egy azonos irányban haladó, utánfutót vontató kerékpárost. A baleset után az autó egy fának is nekicsapódott, majd felborult és a tetején állt meg.

A balesetben a kerékpáros a helyszínen életét vesztette és az autós is megsérült

- derül ki a vaol.hu beszámolójából.

A biciklis a helyszínen meghalt
Fotó: vaol.hu / Horváth Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!