Bulvár-celeb

2021.08.31. 06:07

Elraboltak és megvertek egy magyar nőt kínaiak

Négy, Magyarországon élő kínai meg volt győződve arról, hogy a boltjukban dolgozó nő sikkaszt. Emiatt ellenőrizték a táskáját és a ruháját, majd levitték a pincébe, ahol fogva tartották és megverték. Csak azután engedték el, hogy az alkalmazott írt egy tartozáselismerő nyilatkozatot.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A kínai állampolgárságú, letelepedett vagy magyarországi tartózkodási helyű támadók biztosak voltak abban, hogy a boltjukban dolgozó, magyar nő lop a kasszából. Emiatt magyarul jól beszélő társuk segítségével elszámoltatták. Az irodában ellenőrizték a táskáját és a ruháit, majd kiabálva, fenyegetőzve felelősségre vonták a kevés bevétel miatt. Ezekután lerángatták a pincébe, ahol különböző eszközökkel megverték, a menekülési próbálkozásait pedig erőszakkal megállították.

Közölték, addig nem engedik el, amíg a kocsiját és a házát rájuk nem íratja.

A nő végül egy nagyobb összegről szóló tartozáselismerő nyilatkozatot írt alá, amit fel is kellett olvasnia. Ezt a támadók videóra vették. Végül a súlyosan sérült, sokkos állapotba került alkalmazottat elengedték.

A bíróság első fokon társtettesként, illetve bűnsegédként,

különösen súlyos hátrányt okozva elkövetett emberrablás miatt 5 és 7 év közötti fegyházbüntetéstre ítélte a támadókat, valamint 7-7 évre kiutasította őket az országból.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség azt javasolja, hogy a bíróság másodfokon szabjon ki súlyosabb büntetést a támadókra – írja az ügyészség.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában