tárgyalás

2021.07.12. 18:28

„Ez színtiszta hazugság” – minden vádat tagad az eltűnt villanyszerelők megölésével gyanúsított É. Imre

Továbbra is tagad minden vádat É. Imre, az a férfi, akit két eltűnt villanyszerelő meggyilkolásával is vádolnak. A férfi színtiszta hazugságnak nevezte a vádakat.

Forrás: Bors

2018-ban nyomtalanul eltűnt a mosonmagyaróvári villanyszerelő, Mácsik Zoltán. Kiderült, hogy eltűnése előtt volt munkatársával, a Zoltánnak több millió forinttal tartozó É. Imrével volt találkozója az abdai benzinkútnál, ahol a férfi elvileg törlesztette volna tartozását. Zoltán azonban soha többé nem tért haza, É. Imrét nem sokkal később letartóztatták. Eközben kiderült, hogy egy másik villanyszerelő, Orlik Vilmos halálához is köze lehet, a férfi ugyanis kísértetiesen hasonló módon tűnt el, mint Zoltán, és ő is Imrével találkozott utoljára.

„Ez színtiszta hazugság”

– minden vádat tagad az eltűnt villanyszerelők megölésével gyanúsított É. Imre

É. Imre több, mint egy évig letartóztatásban volt, most viszont egy ideje már szabadlábon védekezik, tárgyalására sem zsaruk kísérték, hanem egyedül, ügyvédei társaságában érkezett a bíróságra. A mai napon É. Imre meghallgatására készült a bíróság, a férfi mai napig tagadja a vádakat:

Én senkit nem öltem meg, semmilyen gyilkosságot nem követtem el. Több, mint három éve vádolnak olyannal, amit nem követtem el, korlátoznak a szabadságomban – mondta É. Imre.

Amit az ügyész felolvasott, az színtiszta igazság – szögezte le, ahogyan azt is, hogy nem tesz vallomást:

Hazugságokra nem válaszolok – indokolta döntését a Bors cikke szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában