Szerencsejáték

2022.09.27. 15:30

Több mint 930 millió forint nyereményt hoztak a magyar meccsek

A Németországi mérkőzés előtti kiemelt várakozást jól jelzi, hogy a Tippmixen és a Tippmixprón összesen majdnem 1 millió 50 ezer egységnyi fogadás érkezett.

Kerkez Milos (b) és a német Jonas Hofmann a labdarúgó Nemzetek Ligája Németország - Magyarország mérkőzésen

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Második helyen végzett Magyarország labdarúgó-válogatottja a Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában, miután a szeptemberi zárómérkőzéseken előbb legyőzte Németországot, majd kikapott az Eb-címvédő Olaszországtól. 

A Tippmixen és a Tippmixprón mindkét mérkőzés kiemelten népszerű volt a fogadók körében.

 Az első, Lipcsében rendezett találkozóhoz kapcsolódóan több mint 607 millió, míg a Puskás Arénában lejátszott meccs után több mint 330 millió forint nyeremény került játékosainkhoz. 

Külön érdekesség, hogy a csapatkapitány utolsó válogatottban szerzett gólja 4,50-es szorzót és közel 4 millió forint nyereményt jelentett.

 Ez a találat még az első félidőben született, ezzel az „1. félidő - Vendégcsapat - Gólszám 0,5” fogadási piacra érkezett tippek 98 százalékát helyessé téve – 2,48-as szorzóért.  Több száz helyes tipp érkezett a „Pontos végeredmény” fogadási sorra is, ahol az 1-0-s magyar siker akár 17,00-s nyereményszorzót is érhetett. 

A magyar mérkőzések kiemelten népszerűek voltak a fogadók körében
Forrás: Szerencsejáték Zrt.

A nagy bravúrt követően a Puskás Arénában az Eb-címvédő olaszok ellen a csoportelsőség, ezzel pedig a jövő nyári négyes döntő volt a tét. Közel 1 millió 214 ezer egységnyi fogadás futott be a meccsel kapcsolatban, ám az újabb meglepetést nem tudta hozni a magyar válogatott, az olaszok 2-0-ra győztek Budapesten. 

A „Vendégcsapat - Gólszám 1,5” fogadási sorra érkezett tippek 99 százaléka lett tökéletes – 2,71-es nyereményszorzóért.

Olaszország végzett tehát a kvartett élén, a csoportgyőztesre kínált outright fogadásnál a tippek 6 százaléka számított erre – a legmagasabb szorzó ezért 5,25-ös, a záró nyereményszorzó pedig 1,83-as volt. Magyarország második helyen végzett, így biztosan ott lesz a legjobbak között a következő Nemzetek Ligájában is, illetve előny, hogy a 2024-es Eb-selejtezők sorsolását az első kalapból várja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában