Mentorálás

2022.02.15. 07:15

Vállalkozói program indul 50 év felettieknek

A Design Terminal 50 év felettieknek szóló vállalkozói programot indít – közölte az innovációs ügynökség hétfőn az MTI-vel.

A közlemény szerint azokat az „optimistákat” szeretnék megszólítani, akik vállalati közegből kilépve kezdenék újra a karrierjüket, tudományos háttérrel érkeznek vagy éppen külföldről hazatérve valósítanák meg elképzeléseiket.

Jónás László, az innovációs ügynökség szakmai vezetője a közlemény szerint elmondta: tapasztalatuk alapján sokkal nagyobb sikereket érnek el azok, akik nagy tapasztalattal vágnak bele vállalkozásba, és adott esetben fiatalabb generációval dolgoznak együtt.

A programban résztvevők jelenléti és online workshopokon, előadásokon vehetnek részt, üzleti és digitális ismereteiket bővíthetik, sikeres cégek vezetőivel ismerkedhetnek meg, befektetőkkel találkozhatnak. Ezen felül személyre szabott mentorálás is a rendelkezésükre áll – írták.

Borítóképünk illusztráció. (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában