viharos kapcsolat

2020.11.25. 11:38

Zalatnay Cininek kitört a foga, akkora pofont kapott Komár Lászlótól

A LifeTV Vacsorakirály című műsorában adomázós hangulatában volt az énekesnő, több történetet is elmesélt a múltjából.

Forrás: Life Tv / Origo

Zalatnay volt a keddi vendégelő a műsorban, amelyből kiderült, hogy ő „nem egy elitcsaj, mindenben csak érzelmes és egyszerű”, és az is kiderült, hogy egész évben ott áll a hűtője mellett a műfenyő, csak a dekoráció változik rajta. Az énekesnő anekdotázott egy sort pályája elejéről:

„Megkaptam, hogy azért, mert rövid a szoknyám, ne higgyem, hogy fellépési engedélyt kapok. Annak idején hárommilliós táborom volt a táncdalfesztivál után, és akkoriban kézzel írták a szavazatokat, és feladták postán!”

Azt is elmesélte, hogy az emberek valahonnan megtudták, honnan hová megy, a villamosmegállóban várták, hogy láthassák egy percre – írja az Origo.

Élete első szerelme is szóba került, akkoriban Cini a Toldi Gimnáziumba járt, a kultúrkör vezetője volt. Mint az adás felvételén elmesélte, a Scampolo együttest meghívta egy gimis bulira, el is jött a banda, Komár Lászlóval.

„Megkértem az egész sulit, hogy őrjöngjenek értem, hogy menjek fel a színpadra. Így nagy sikerem volt, Komár Laci pedig a szívtipró dumájával mondta, hogy nem is olyan rossz... de nem a hangomra gondolt”

– emlékezett.

Zalatnay bevallotta, hogy viharos volt a kapcsolatuk. „Ő volt az első fiú az életemben, de egy-másfél év után mondta, hogy döntsem el, hogy feleség leszek, családanya vagy énekes. Hogy lehet ilyet mondani egy 18 éves lánynak? Énekesnő szeretnék lenni, mondtam, de kaptam egy pofont, eltört egy fogam is” – elevenítette fel a múltat. Később is sokszor találkoztak, voltak egy műsorban, állítólag Komár megbánta, amit tett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában