örök szeretet

2021.01.28. 09:00

Kiskutyája hamvai mellett alszik Medveczky Ilona

Már két éve annak, hogy elvesztette Medveczky Ilona imádott tacskóját, Kukit. A kisállat hamvait a háló- szobájában tartja.

Budapest, 2013. szeptember 18. Medveczky Ilona táncmûvész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda útjai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA / Zih Zoltán

Fotó: Zih Zsolt

Aki kutyákkal él együtt, pontosan tudja, hogy milyen kegyetlen érzés, ha elveszítjük kedvenceinket, ha valamelyik eb az örök vadászmezőkre költözik.

Medveczky Ilona világéletében nagy állatbarát volt, jelenleg pedig két gyönyörű kuvasz és egy törpeschnauzer boldog gazdája. Annyira szereti őket, hogy a gyerekeinek tekinti, mindent megkapnak, amire csak egy kutya vágyhat.

Fotó: Bors

Ilona szemébe csak akkor szökik könny, amikor eszébe jut: két évvel ezelőtt még négy rakoncátlan eb szaladgál mellette. Az elmúláshoz képtelen hozzászokni, azt mondja, csupán együtt élni lehet annak tudatával.

Egy állat elvesztése azonban mindennél jobban fáj – mesélte a ma megjelent HOT! magazinnak az Érdemes művész, aki 2019 év elején veszítette el a tacskóját.

Képtelen voltam örökre elbúcsúzni tőle, ezért elhamvasztattam. Az urnát a szobámban helyeztem el, a közös fényképünkkel együtt, hogy mindig velem lehessen.

Kuki nagyon ragaszkodó volt – magyarázta a lapnak a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, aki további történeteket mesél a kisállatról, sőt arról is beszámol, hogy milyen érzés nélküle az élet – szemlézte a cikket a Bors.

Borítókép: Medveczky Ilona táncművész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda útjai gyártóbázisának 7-es stúdiójában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában