Bulvár-celeb

2023.05.16. 17:10

Megvan a nagy hallgatás oka: Horváth Éva kórházba került Balin

Az egykori szépségkirálynő komoly egészségi problémával küzd.

MW

Forrás: Instagram

Nemrég tudatta követőivel Horváth Éva, hogy kórházba került Balin, ezért ritkultak meg a posztjai. Már második éve, hogy a családjával elköltözött Indonéziába, ahol eddig szerencsésen alakultak a dolgai. Most azonban váratlanul megbetegedett, eleinte nem is gondolta, hogy ilyen komoly a baj - írja az Origo. Instagram-sztoriban meg is mutatta, milyen borzalmas állapotban van.

Forrás: Instagram

Az elmúlt napokban picit kevesebb fotót töltöttem fel, ennek megvan az oka. Látjátok a szemeimet... Először az egyik durrant be, akkor azt gondoltam, lehet, hogy belement a por. Utána a másik szemem durrant be, így nézett ki reggelre. Úgyhogy most itt vagyok egy ilyen kis helyi kórházkában, hogy valamit kezdjenek velem, mert gyakorlatilag vezetni alig tudok, hiszen nem látok ki a kis csíkszememen, a kis lyukon. Hát, kiderül, hogy mit mondanak... Kicsit vörös, kicsit be van puffadva, látjátok? Imádom én is

- magyarázta Horváth Éva, aki egyelőre még nem tudja, hogy mi okozza a szemproblémáját. 

Az eredeti bejegyzés ide kattintva tekinthető meg korlátozott ideig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában