Bulvár-celeb

2023.04.02. 12:07

Micsoda baki! Rácz Jenő kikotyogta Puskás Petiék babájának nemét

Hiába törölte az ominózus bejegyzést, már késő...

Forrás: Instagram

Dallos Bogi és Puskás Peti szerelme romantikus regényhez hasonlít - írja a Ripost.  A szerelmespár 2019-ben bukott le, amikor egy nyilvános helyen lefotózták őket. Egy évvel később bejelentették, hogy összeköltöznek, majd újabb egy esztendő elteltével, 2021-ben Peti megkérte Bogi kezét. Tavaly pedig örök hűséget fogadtak egymásnak egy gyönyörű esküvőn. 

Szerelmük azóta is töretlen, igazi álompárként tekintenek rájuk a rajongóik, hiszen mindig tisztelettel és szeretettel beszélnek egymásról, látszik, hogy mennyire szoros kapcsolat fűzi őket a másikhoz.

A napokban pedig bejelentették a hatalmas örömhírt: Bogi kisbabát hord a szíve alatt. 
A rajongók elárasztotta őket gratulációkkal, közel húszezren fejezték ki, mennyire örülnek a boldogságuknak.

Arra azonban nem számítottak, hogy homokszem kerül a gépezetbe, és valaki véletlenül még a szülők előtt elárulja a kicsi nemét!

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri meghívottként vett részt a babaváró bulin, ahol kiderült, hogy Bogi kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt. A szülők bejelentése után nem sokkal valamit félreérthetett a séf, ugyanis megosztott egy fotót a buliról, ahol Dóri a kezében kis táblákat tart ezzel a felirattal:

It’s a boy

– ezek szerint Boginak és Petinek kisfia születik majd.

A tévedésből megosztott fotót viszonylag gyorsan eltávolították, ám egy szemfüles felhasználó képernyőfotót készített a pillanatról, és feltöltötte a Redditre.

Rácz Jenő komolyan elspoilerezte Dallos Bogi és Puskás Peti gyermekének nemét?

– tette fel a kérdést a rajongó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában