Őszinte vallomás

2023.03.05. 16:12

Ezt tette Tomán Szabinával az anyaság

Előbb modell, később feleség és anya lett. Tomán Szabina ma már milliárdos vállalkozó, de idáig döcögős út vezetett.

A ma már független, saját lábon álló, milliárdos üzletasszony úgy érzi, mára kilépett volt férje, Árpa Attila árnyékából. Egykori modell karrierjéről és arról, hogy miért nem vonul már a kifutón, Palikéknál beszélt – írja a Bors.

Sokan félreértelmezik a modellek életét. A csillogás, a fényűzés nem tükrözi azt a kemény munkát, kitartást, amit egy fiatal lány bele kell, hogy tegyen. A modell egy vállfa. Ez sajnos egy ilyen szakma. Függő vagy, kiszolgáltatott, akár egy lovacska a vásárban. Életben kell maradni, és nekem sikerült, mert a jég hátán is megéltem. Strapabíró voltam. Egy strapabíró vállfa

– fogalmazott Tomán Szabina, aki saját bevallása szerint megkönnyebbülést érzett, amikor megismerte Árpa Attilát, és megszületett első közös gyermekük, Amira.

A csinos vállalkozóban gyermeke születésével valami megváltozott .

 

Elkezdtem kiállni magamért. Érte, a gyerekemért. Az anyaság teljesen megváltoztatott, az életem legjobb vállalkozása az anyaság! 

– mondta az üzletasszony, aki 27 éves volt ekkor. Tomán Szabina a terhessége alatt 30 kilót szedett fel, azonban eltökéltségének köszönhetően sikerült megszabadulnia a feleslegtől. Mindez azonban rányomta bélyegét az életére. 

A testemmel együtt én is megváltoztam: a kisebbrendűség mellett szorongást is éreztem folyton, küzdelmes volt, de aztán felébredtem az álmomból, és átértékeltem a kapcsolataim

– mondta. Hozzátette: „Egy idő után az önállóságom kezdett hiányozni. Amikor megszületett a gyerek, tudtam, hogy mit akarok. Nem akartam, hogy más irányítson, hogy más tartson el”. 

Árpa Attilával hamarosan elváltak útjaik, Amira vele maradt. Az immár édesanya Szabina ekkor a munkába temetkezett.  Az üzletasszony azóta továbblépett, már másik családja van, és a kamasz lánya mellett üzletember férjét, Bélát egy másik kislánnyal, Szofival ajándékozta meg.

Az eredeti cikk ITT olvasható. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában