Bulvár-celeb

2022.12.05. 10:39

Hamarosan kiderül, ki lesz a Nagy Ő választottja: Árpa Attila újabb nehéz döntés előtt áll

A TV2 nézői már izgatottan várják a mai utolsó adást. Végre kiderül: Bogi és Timi közül kit fogad majd a kegyeibe Attila.

Fotó: Markovics Gábor

Árpa Attilának pokolian nehéz dolga lesz, hiszen mostanra Bogit és Timit is a szívébe zárta. A mindent eldöntő nevet egy eddig sosem látott, varázslatos környezetben mondja ki.

A végső döntésben az segít, hogy a hétköznapokból teljesen kiszakadva mit tudunk nyújtani egymásnak, és kinél indul el tényleges érzelem

– kezdte a Borsnak a Nagy Ő.

Attila azt is elárulta, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie a kedvesnek.

Timi magabiztos nő, ám vannak kétségei afelől, hogy ő lesz-e a Nagy ő választottja
Fotós: TV2

Elsődleges a humor és a megértés. Fogadjon el engem és a nyughatatlan életemet. Nem azt várom, hogy ő legyen a démoni társutasom, hanem egy ellenpólus, aki olykor nyugalmat hoz az életembe. Természetesen lényeges az őszinteség, a játékosság és a testi vonzalom. Nekem fontos, hogy egy nőt 5-6-8 év után is ugyanúgy kívánjak, mint az elején. Szeretem, ha meglepetéseket tud okozni és spontán

– mondta Attila, s hozzátette, még ha minden pontnak megfelel is a hölgy, vannak kizáró tényezők, melyek porig rombolják az összképet.

A Nagy Ő legfiatalabb, 26 éves versenyzője bízik abban, hogy Attila őt választja 
Fotós: TV2

Ahogy ez a műsorból is kiderült, a felnőttfilmes múlt szóba sem jöhet, s az sem szerencsés, ha az illető a külsőségeket helyezi előtérbe és magával foglalkozik.

Szeretem, ha egy nő igényes, ad magára, törődik a saját életével, de aki túlontúl énközpontú, az nekem nem szimpatikus. A felesleges, vagy mondvacsinált hisztériát sem tolerálom. És még valami! Ha nem szereti az állatokat, a filmeket, a kultúrát, az utazást, akkor nincs helye mellettem! – jelentette ki határozottan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában