Bulvár-celeb

2022.12.19. 12:00

Gáspár Evelin új szakmát tanul, nézze meg a legelső munkáját

Győzike lánya hosszú éveket töltött a kamerák kereszttüzében, most kipróbálta, milyen lehet a lencse túloldalán állni.

Forrás: TV2

Még általános iskolás volt Gáspár Evelin, amikor az otthonukat megosztották egy egész stábbal annak érdekében, hogy a tévénézők lépésről lépésre követhessék az életük történéseit. 

A fiatal lány nehezen viselte a sosem vágyott ismertséget, ám mivel gyakorlatilag a forgatások közepette nőtt fel, az élete részévé vált, hogy a tekintetek kereszttüzében telnek mindennapjai, idővel megtanulta, hogyan fordíthatja mindezt a saját javára.

Jelentkezett hát a TV2 Akadémiára, hogy megtanulhassa a szakma csínját-bínját. Első munkáját büszkén mutatta meg rajongóinak, a TV2-nek pedig megköszönte a remek lehetőséget, amelynek keretein belül levezényelhette egy teljes riport elkészültét – írja a Bors.

„Nagyon szépen köszönöm a TV2 Tények-nek a lehetőséget, ahol a TV2 Akadémia-ról 1 hónapos gyakorlatot töltöttem a Tények Pluszban és lehetőséget kaptam egy saját riport elkészítésére!”

– írta Evelin az Instagram-sztorijában, ahol az említett riport linkjét is mellékelte.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában