Bulvár-celeb

2022.11.07. 13:26

Szívszorító: ő mentette meg a biztos haláltól Curtist

A drogbotrányairól elhíresült rapper ma már egy kisfiú büszke édesapja. Mint elmondta, Doni volt az, aki megmentette a biztos haláltól.

Fotó: Bors

A rapper számára gyermeke jelenti a mindent, amint megtudta, hogy apai örömök elé néz, azonnal elvonóra ment, hogy méltó szülő lehessen. Curtis Hajdú Péter Összezárva című műsorának vendége volt, melyben elmondta, soha nem mondott volna le a drogokról, ha Doni nem születik meg.

„Benne volt a pakliban, hogy bármikor meghalhatok. Ráadásul én lyukas szívvel születtem, bár nem kellett megműteni, magától beforrt. Felelőtlenség volt, hülye vagyok, tudom”

– mondta őszintén, s arról is beszélt, mi lenne az a dolog, ami miatt hajlandó lenne feladni a karrierjét.

„Pénzért nem. Föladnám, ha azt mondanák, hogy a fiam életét ezzel menteném meg, vagy az élete tökéletes lesz és mindene meglesz. Akkor megtenném”

– mondta a rapper, aki amilyen gyakran csak teheti, találkozik a kisfiával. Azzal is tisztában van, hogy egyszer Doni elé kell majd állnia és őszintén beszélni arról, milyen életet élt a születése előtt. Eljátszott már a gondolattal és azt is tudja, mit fog neki mondani a függőségéről. Semmiképp sem titkolózik majd előtte, őszintén bevallja a múltja sötét oldalát, hogy Doni ne kövesse el azokat a hibákat, amelyeket az édesapja. Ettől a lehetséges forgatókönyvtől ugyanis retteg Curtis – írja a Bors.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában