Bulvár-celeb

2022.11.18. 16:25

A Nagy Ő elárulta, mekkora gázsit kapott

Árpa Attila egyik rajongója nekiszegezte a kérdést: mennyi pénzt kaptál ezért a műsorért? A Nagy Ő alaposan átgondolta, feleljen-e, de végül kielégítette a követője kíváncsiságát.

Forrás: TV2

Mindenki tudja, hogy nem illik megkérdezni senkitől, hogy mennyit keres. Szemtől-szemben talán nem is hangzott volna el a kérdés, amit Attilának tett fel az egyik követője, ám az interneten névtelenségbe burkolózva sokkal bátrabbak az emberek - írja a Bors.
A Nagy Ő ennek láttán egy pillanatra elbizonytalanodott, de végül úgy döntött, készségesen reagál erre az igencsak magánügynek számító kérdésre.

 

– Nem biztos, hogy ez fontos információ… Nem keveset. Ha az európai viszonyokat nézzük, akkor nem eleget, ha egy amerikai gázsit nézünk, akkor meg nagyon messze vagyunk még a nagy dollármillióktól. Természetesen meg tudtam állapodni a TV2-vel. Önmagában az a tényező, hogy az ember egy hónapon keresztül nem tud mással foglalkozni, nem tud forgatni, más munkákat vállalni, azt is valamilyen formában kompenzálni kell

 

– magyarázta a színész-producer, aki úgy döntött, egyúttal egy róla terjengő szóbeszédre is reagál.

 

– Az a pletyka, hogy csak a pénz miatt vállaltam, hát, az egy elég csúnya pletyka. A műsorban látszik is rajtam, hogy sokszor élveztem, ami ott történik

 

– zárta mondandóját Attila.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában