Bulvár-celeb

2022.10.25. 20:09

„Ez az én értékrendembe nem fér bele!” – Pintér Adának megvan a véleménye volt barátnőjéről, Kiss Ramónáról

Egy félreértés miatt ért véget a barátság.

Forrás: Bors

Egyetlen barátnője volt a sztárvilágból Pintér Adának, de egy félreértésnek köszönhetően már ez a jó kapcsolat is megszűnt. A korábbi műsorvezető erről a Nők, filter nélkül című műsorban beszélt Köböl Anitának.

„Nagyon sok mindenkit ismerek, jóban vagyok sok mindenkivel, de nem úgy, hogy napi szinten beszélgetünk, hanem ha valahol összefutunk, akkor dumizunk pár mondatot.

 

Volt egy olyan ember, akivel kifejezetten jóban voltam, de az a barátság megszűnt egy félreértésnek köszönhetően, mindegy, ezt hagyjuk…”

 

– mesélte Ada.

Ám amikor Köböl Anita azt mondta, fogadjanak, hogy egy férfi volt a félreértés, Ada hatalmas mosollyal reagált:

 

„Igazából ha rákeresel a Google-n, akkor elő fog jönni…”

 

– mondta Ada, aki saját bevallása szerint egyébként már túltette magát a dolgon.

 

„Azt gondolom, akivel ilyen jóban vagy, azzal nem teszel ilyet. Ez nem volt korrekt egyik fél részéről sem, de ez az én véleményem. Kinek mi fér bele, ez az én értékrendembe nem fér így bele”

 

– tette hozzá.

Az interneten keresgélve kiderült, Ada hosszú évekig szoros barátságot ápolt Kiss Ramónával, minden titkot megosztottak egymással. Ramóna azonban 2016-ban a Balaton Soundon együtt mutatkozott Ada exével, akivel a korábbi műsorvezető négy évig alkotott egy párt, 2014-ben szakítottak – írja a Bors.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában