Bulvár-celeb

2022.09.28. 11:07

Csősz Bogi elárulta: ezért kellett hitelt felvennie milliárdos férje mellett

A színésznő-üzletasszony arról vallott, mit jelent számára a pénz.

Forrás: Instagram

Több vállalkozást is üzemeltet Csősz Bogi, aki a Palikék világa by Manna Három igazság című műsorában beszélt arról, mit jelent számára a pénz – írja a Bors.

„Forgóeszköz. Nem szeretek gyűjtögetni, szeretek költeni, szeretek keresni, szeretek én megdolgozni érte.”

„Amikor felállítottam a cégeimet, nem a férjemtől kértem a pénzt, hanem úgy voltam vele, ha már nagyon rossz volt a helyzet, akkor esetleg megkértem, hogy most ki kéne segíteni, mert vannak gondok a gazdaságban, de mindig az volt a célom, hogy én inkább felvettem két hitelt vagy hármat… 

Én szeretem a bankrendszert használni, azt gondolom, hogy kell is. Kell tudni azt, hogyan mozgassuk ezeket az erőket. 

És nem szeretek függeni, a férjemtől sem szerettem függeni” – fogalmazott Csősz Bogi, aki hónapokkal ezelőtt vált el török milliárdos férjétől.

Fotó: Csősz Boglárka / Forrás: Facebook

Az üzletasszony azt is bevallotta, kockáztat, és emiatt bukott is már pénzt. 

„A bukás mindig ott van. Szerintem az az életünk része, hogy bukdácsolni kell. Sőt, ezerszer el kell esni és mindig fel kell állni. Ezt nem szabad érzelmileg kezelni, hogy »Úristen, most elbuktam, akkor biztos nem vagyok jó.« Ez nem igaz, ne is kérdőjelezzük meg magunkat, hogy nem vagyunk jó üzletemberek” 

– mondta Csősz Bogi. Hozzátette: az emberi kapcsolatokkal ellentétben a pénzt nem kezeli érzelemmel.

„Nem fogom azért ostorozni magam, mert valami történt. Majd lesz, csinálok, ott az erő bennem, ott a tudás, fel tudom használni. Mindig ott van az energia bennünk, hogy teremtsünk. Én igazából ebben hiszek.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában