Temetés

2022.08.16. 12:28

Nem szokványos módon vesznek végső búcsút Leblanc Győző feleségétől

Múlt szerdán otthonában, álmában elhunyt Tóth Éva énekesnő. Özvegye, Leblanc Győző elmondta, milyen különleges módon vesznek végső búcsút szeretett feleségétől.

Az operaénekes egy korábbi nyilatkozatában arról beszélt, hogy nem vette észre azonnal, hogy felesége elhunyt, mivel már évek óta külön szobában aludtak. Erre azért volt szükség, mert mindkettejüknek teljesen más körülmények kellettek a pihentető alváshoz.

Tóth Éva temetése szeptember 12-én délben, a Fiumei úti temetőben lesz, Leblanc Győző pedig elárulta, milyen különleges lesz feleségének utolsó útja.

"A búcsúztató nyilvános lesz, aki szeretné, le tudja róni kegyeletét szeretett Évámtól. Különös, nem szokványos módon búcsúzunk tőle, vízszórásos temetést választottam. Jövő hónap elsején a Hatoscsatornán beszélek a történtekről, és egyben szeretnénk egy műsorral emlékezni róla, az lesz a Dallamok szárnyán utolsó adása" (heti rendszerességgel jelentkező kívánságműsor, melyben Tóth Éva és Leblanc Győző a levélben, az interneten és a telefonon érkezett kívánságokat igyekezett teljesíteni – a szerk.) – mondta a 75 éves operaénekes a Borsnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában