Botrány!

2022.05.12. 09:00

Stana Alexandra mindenkit felháborított

A táncosnő év elején ismerte el, hogy férjével külön élnek és – a válását épp bejelentő – Meggyes Dáviddal alkotnak egy párt. A kezdeti titkolózás után viszont egyre szívesebben osztanak meg részleteket a magánéletükről.

A Dancing with the Stars című show-ból ismert táncosnő nemrég tartott egy kérdezz-felelek eseményt hivatalos közösségi oldalán, ahol rajongói kérdésekre válaszolt – szúrta ki az Origo.

Sokan érdeklődtek a szerelmesek felől és jövőbeli terveikről. Volt, aki konkrétan rákérdezett, hogy gyereket terveznek-e, amire a következő válasz érkezett:

„Nem tervezünk semmit sem. Élvezzük az életet, ameddig lehet, mert sajnos nagyon rövid...” – írta sejtelmesen Stana a posztban.

Forrás: Csintalan Georgina

Egy másik kommentelő a válaszra reagálva rákérdezett, hogy miért nem szeretne Meggyes Dáviddal közös gyereket, amire Alexandra azt írta, hogy ő ilyet egy szóval sem mondott. A válaszhoz társított fotó is felvethet kérdéseket, amelyen párja és kiskutyája összebújva látható, ami talán célzás arra, hogy ők így is jól megvannak.

Forrás: Csintalan Georgina

Borítókép: Instagram

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában