Bezárkózott a fájdalmával

2022.05.16. 12:31

Berki Krisztián édesanyja félti Mazsit a nyugtatóktól

Berki Krisztián özvegye érthető módon továbbra is nehezen tudja feldolgozni, hogy elvesztette élete szerelmét. A médiaceleb édesanyja aggódik a menyéért, noha igyekszik segíteni neki, amiben csak tud.

Már 10 napja annak, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt. A hír az egész országot megrázta, Krisztián felesége pedig azóta sem tudja elfogadni, hogy szerelmét soha többé nem láthatja. A Borsnak Berki édesanyja beszélt arról, miért aggódik annyira fia szerelméért.

 

Felajánlotta segítségét Mazsinak

Bár Mazsi egy időre szülővárosába, Kecskemétre költözött kislányával, mert úgy érezte, el kell szöknie a város zaja elől, anyósával azonban telefonon tartják a kapcsolatot.

– A napokban beszéltem Mazsival. Úgy tudom, képes ellátni a picit, de azt hozzá kell tennem, hogy az anyukája nagyon sokat segít neki a kislány körüli teendőkben. Arra kértem, hogy ha úgy érzi, szüksége van rám, akkor telefonáljon, és azonnal megyek – mondta, s hozzátette, aggódik menyéért. – 

Ő is nagyon odavan. Azt mondta, hogy már szakember segítséget is kérte és stresszoldókat szed, mert nem tudja mással csillapítani a fájdalmát

 – nyilatkozta a lapnak az aggódó nagymama.

 

„Nem hiszek a halál utáni életben”

A gyászban sokaknak vigaszt nyújt a tudat, hogy az elhunyt személy valamilyen formában velük marad. Krisztián özvegye mindenben kapaszkodót keres, mivel képtelen elfogadni a gondolatot, hogy férje nincs többé. Kiss Katótól, a halottlátótól kért segítséget, mert úgy hiszi, férje szelleme a túlvilágról üzen neki. Berki édesanyja Mazsival ellentétben nem hisz abban, hogy fia lelke tovább él.

– Sokszor hallottam, hogy a lélek vándorol, ezt még a szüleink, nagyanyáink is mondták. Az az igazság, hogy én egy átlagember vagyok és nem foglalkozom ilyesmivel. Abban nem fogok hinni, hogy holnap szembejön velem az utcán vagy eljön meglátogatni, csak azt nem akarom még tudomásul venni, hogy nincs – vallotta be megtörten.

 

Továbbra sem született döntés

Mazsi számára némi vigaszt jelent, hogy úgy véli, Kiss Kató közvetítésével képes kommunikálni szerelmével. Egyelőre még próbálja elfogadni a hatalmas veszteséget, még nem tudja, hol és hogyan helyezik majd örök nyugalomra Krisztián földi maradványait.

A részleteket illetően még ő sem foglalt állást, de teljes mértékben elfogadom majd a döntését. Én sem foglalkozok most ezzel, bennem most csak a fájdalom van, mert tudom, hogy a gyerekemet soha többet nem fogom látni az életemben. Ez így nincs rendjén. Mindig felteszem a kérdést, hogy miért ő és miért nem én? 

Neki kellett volna engem eltemetni és nem fordítva… – zárta gondolatait Júlia elcsukló hangon.

 

Nem tudni, mi okozta a halálát

A helyszínelők Krisztián lakásában kábítószergyanús anyagokat találtak. Felmerült a gyanú, hogy talán a szerek használata vezetett a halálához, ám ez egyelőre még nem nyert bizonyosságot.

– Felhívtam Mazsit, mert szerettem volna megtudni, hogy megérkezett-e már a boncolás utáni toxikológia eredménye. Egyelőre nem tudunk semmit, néhány napba beletelik, mire kiderül, mi okozhatta a halálát – nyilatkozta Júlia. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában