Kínos

2022.01.26. 14:05

Csuti gyanútlanul segített exének, nem tudta, hogy róla énekel Kulcsár Edina

A klip két nap után már 1 millió 65 ezer megtekintésnél jár.

Kulcsár Edina már hétfő reggel beharangozta, hogy délután debütál az első videóklipje, a hivatalos YouTube-csatornájára pedig alig nyolc óra alatt több mint 14 ezren iratkoztak fel annak ellenére, hogy a klip megjelenéséig teljesen üres volt – olvasható az Origo cikkében.

A válófélben lévő modell most zenei karrierbe kezdene, ebben gazdag új szerelme, Varga Márk, G.w.M. segít neki, vele készült az Egyetlen szó is, ő volt a producer. 

Egyetlen nap alatt 600 ezer megtekintése lett a dalnak, de lehet, hogy negatív kommentek is érkeztek, mert valaki letiltotta a hozzászólás lehetőségét. 

Csuti már nem tagadja, hogy tisztában van vele, kinek és mit üzennek a dal sorai. Kívülről fújja a szerzeményt, hiszen nagyon sokszor hallotta, sőt énekelte már a megjelenés előtt, miközben boldog családként ültek az autóban, és ezt gyakorolták Edinával. 

A meglepetés csak később érte, hiszen ekkor még nem sejtette, hogy a sláger róla szól. 

„A dalon én már réges-régen túl vagyok, hiszen ott voltam a születésénél. Mi több, együtt énekeltük Edinával, csak éppen azt nem tudtam, hogy rólam szól” – mondta a Borsnak röviden Szabó András.

A klip forgatásán Edináról készült szexi képeket itt lehet megnézni. 

Borítókép: Bors

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában