hátborzongató

2021.08.14. 15:50

Titokzatos víz alatti UFO-bázist fedeztek fel egy görög tengerparton

Döbbenetes bizonyítékokkal támasztja alá állítását egy szakértő.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Évek óta foglalkozik földönkívüli- és UFO-észlelésekkel egy Brian Daniel nevű férfi, aki nyomozásainak eredményét TikTok-oldalán rendszeresen megosztja követőivel. A fiatal férfi minden alkalommal alapos munkát végez: képekkel, videókkal támasztja alá állításait. Legutóbb egy partra mosott horrorlény kapcsán kezdett nyomozni – írja a Bors.

Mint azt a videójában mondja, Daniel megtalálta a pontos helyét annak a strandnak, ahol a földönkívülinek gondolt szörnyet találták – majd további bizarr jelekre lett figyelmes, amelyek után magabiztosan állítja:

A tenger egy víz alatti ufó-bázist rejt.

A Google Maps segítségével a szakértő tovább keresgélt a görögországi területen, mire legnagyobb döbbenetére további gyanús alakokat fedezett fel a víz alatt. Miután tényfeltáró videóját már közel kétmillióan látták, a téma a nyilvánosságot is megmozgatta.

Kivételes felfedezés

Daniel hihetetlennek hangzó állítását a History Channel földönkívüliekkel foglalkozó műsorában is felhozták. Egy ott megszólaló szakember meglepő kijelentéssel illette a felfedezést:

Ez lehet az eddigi leghitelesebb bizonyíték a Földön élő idegenek létezésére!

– mondta Andrew Collins. Hozzátette: a szóban forgó környékről több különös észlelés érkezett az évek során.

– Többször is adtak már le jelentés olyan ismeretlen objektumokról, amelyek furcsán villognak, és a víz alól emelkednek a levegőbe, aztán eltűnnek. Ezeknek strandolók, és a környéken tevékenykedő halászok is szemtanúi voltak már. Sőt, olyan is előfordult, hogy valaki egy ilyen tárgyhoz közelítve érezte az abból kiáramló hőt – magyarázta a szakember.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában