Bulvár-celeb

2021.04.09. 06:30

Kártyapartin árulta Gáspár Evelin pucér fotóit az exe

Gáspár Győző idősebbik lányát, Evelint az unokatestvére figyelmeztette, mit művel az expasija.

Forrás: Ripost

Gáspár Evelin egy év után szakított a párjával, ám az elválás nem volt túl békés, sőt! Mint kiderült, az exe titokban több alkalommal is lefotózta, amikor öltözködött vagy éppen fürdött. Ezeket az intim fotókat árulta pénzért – írja a Ripost.

„Elég érdekes egy évem volt, nagyon sok mélyponttal. Próbálom úgy kezelni, hogy kellett vele találkoznom, hogy megtanuljam ezeket a bizalmi dolgokat” – kezdte a videóinterjúban Evelin.

„Most tanította meg nekem a sors, hogy egyáltalán ne bízzak meg senkiben, mert mindenki, akinek adod a kezedet, vállból fog venni, és hátba szúr. Ezt a legutóbbi párkapcsolatomban sikerült megtapasztalnom.

Segítő kezet nyújtottam neki, és hátba szúrt, ezt nem vártam tőle. Tiszta szívvel voltam felé, szerettem őt” – magyarázta a Evelin, aki hozzátette, hogy szerinte a maga módján, de az exe is szerette őt. „De a végén nagyon csúnyán megbántott. Olyan patkány húzásai voltak, nagy tanulópénzt fizettem” – tette hozzá Győzike idősebbik lánya, aki bevallotta, lelkileg nagyon sokat bántotta egykori szerelme. Azt azonban nem tudja, hogy a kapcsolatuk alatt félrelépett-e.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Azt nem tudom, hogy megcsalt-e, de december 23-án azon kaptam, hogy az exével irkált, akivel előttem öt évig volt együtt. Elég sokat, és ő volt a kezdeményező, képeket küldözgetett tőlünk, az én házamból, rólam. Nekem ez olyan fura, beteges.”

Mint kiderült, a pasi pikáns képeket is lőtt titokban Evelinről, ebből akart pénzt szerezni szakításuk után.

„Rokoni körömbe elkezdte pénzért árulni a képeket. Beengedtem a családomba, és ezt csinálta velem. Unokatesóm hívott fel, hogy kártyaparti volt, és elfogyott a pénze, ott árulta a képeimet. Nagyon kivagyok a férfiaktól”

– fakadt ki Evelin, aki azt is elárulta, büszke magára, amiért felismerte, hogy a történtek miatt sincs jól, és segítségre van szüksége: már jó ideje pszichológus foglalkozik vele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában