az utolsó percekben értek oda

2021.01.04. 10:25

Szörnyű állapotban találtak rá a tatai rendőrök egy sziklán az öngyilkossággal próbálkozó nőre

A tatai egyenruhások lélekjelenlétének és szakszerű ellátásának köszönhetően sikerült megmenteni egy fiatal nő életét.

Forrás: Shutterstock

A rendőrségre január 3-án délután érkezett bejelentés, miszerint egy fiatal nő elszökött otthonról és kárt akar tenni magában. A tatai rendőrök azonnal megkezdték a felkutatását, közben érkezett az információ, hogy a keresett személy az Öreg-tó partján tartózkodik, számolt be róla a police.hu.

A helyszínre kiérkező egyenruhások az Ördög-sziklán találtak rá a nőre, aki addigra súlyos sérüléseket okozott magának.

A Police Medic képesítéssel rendelkező Németh Róbert főtörzsőrmester és Geiling György főtörzsőrmester, valamint Mentés-Juhász Viktória őrmester azonnal megkezdte a személy ellátását. A vérzés elállítására nyomókötést alkalmaztak, a kihűlés megakadályozása érdekében pedig izolációs fóliába takarták és vele maradtak a mentőszolgálat kiérkezéséig. A nő életét a szakszerű ellátásnak köszönhetően sikerült megmenteni, állapota stabilizálását követően a mentők kórházba vitték – írja a Bors.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában