ez nagyon nem jelent jót most

2021.01.08. 08:35

Eltitkolt betegsége miatt kellett rendszeresen Thaiföldre utaznia Sas Józsefnek

A koronavírussal jelenleg kórházban fekvő Sas József az utóbbi időben Thaiföldön töltötte a teleket. Most egy barátja elárulta a titkát: betegsége miatt utazott el rendszeresen.

Forrás: Bors

Elkapta a koronavírust Sas József, a humoristát jelenleg kórházban ápolják. Barátja és kollégája, Heller Tamás elárulta, az állapota szerencsére stabil, csak megfigyelés miatt tartják bent.

„A felesége is csak telefonon keresztül tud az orvossal beszélni, személyesen nem is lehet bemenni a kórházba. Úgy tudom, csak megfigyelik. Én Zsuzsival két napja beszéltem utoljára. Az éjjel csak egy üzenetet küldött, hogy neki és a lányuknak negatív lett a koronavírustesztjük. Egyszerűen elképzelhetetlen, hogyan tudott bekerülni hozzájuk a vírus, amikor tényleg mindenki vigyázott rá. Ez borzalmas” – mondta el a Ripostnak.

Fotó: Ripost

Ám a család aggódik a sztárért, ugyanis Sas József évek óta asztmával küzd, amiről csak kevesen tudtak. Éppen emiatt járt minden télen Thaiföldre, mert az ottani levegő jót tett a betegségének.

„Sokan azt hiszik, hogy rongyrázásból ment ki minden télen Thaiföldre, pedig az igazság az, hogy egy egészségügyi dolog miatt. Jóska jó pár éve asztmás, és amikor itt szmog van és rossz az idő, ez az ő tüdejének nem tett jót, elég sokat köhögött. Kicsit rendbe tette a külföldi levegő, és amikor hazajött, jobban volt” – mesélte a barátja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában