megtörte a betegség

2020.12.07. 15:57

Aggasztó hírek érkeztek Pataky Attiláról

„Élem az életem, amennyire ezt életnek lehet nevezni” – mondta Pataky Attila, aki még mindig szenved a koronavírus hatásai miatt.

Budapest, 2018. október 26. Pataky Attila rockzenész, 1974-től az Edda Művek énekese, dalszövegíró a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a meghívott vendégek az Edda Művek rockegyüttes megalakulását és pályáját elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA Fotó

Fotó: Zih Zsolt

Pataky Attilán rendkívüli módon megtépázta a koronavírus. A zenész kórházba került, ahol olyan súlyos tüneteket produkált, hogy félő volt, talán soha többé nem jön ki onnan – írja a Bors.

Napi egy kilót fogyott, a viszontagságairól sírva mesélt Bochkor Gábornak a Retró Rádióban szeptember végén. Azóta az EDDA frontembere fizikailag ugyan felépült, de a lelkében még mindig érzi a törést.

Elveszítette az optimizmusát, a megszokott élete nélkül nehezen merít erőt a hétköznapokból
Fotó: Délmagyarország archív

 

A karácsonyi ünnepeket a családjával tervezi, és bár nagyon várja, a jövőt még mindig nem látja optimistán.

Élem az életem, amennyire ezt életnek lehet nevezni. Nagyon várom, hogy visszatérhessek a saját valóságomba

– mondja.

Át- és megéltem ezt a koronavírius nevű rettenetet, így aztán abszolút negatív vagyok. A feleségem és az anyósom is elkapta, szerencsére ők a finomabb változatát, ezért nincs okom arra, hogy azt mondjam a család azon részének, akikkel együtt szeretnénk tölteni a szentestét, hogy ne jöjjenek át. Főleg most, nagyon nagy szükségünk van most egymásra. A maszkot azóta is használom.

– Nincs sok okom boldogságra, megmondom őszintén.

Nem bánom, hogy jövőre, ha Isten megsegít, 70 éves leszek. Persze, aggódom a gyerekekért, hiszen nekik fontos a jövő – tette hozzá.

Borítókép: MTVA Fotó / Zih Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában