Ország-világ

2020.12.29. 14:55

A járvány miatt idén még meghatóbb a mentősök újévi videója

A koronavírus okozta nehézségek ellenére idén is elkészült a mentősök szokásos újévi videója. Még online órákon is gyakorolták a koreográfiát.

Budapest, 2020. március 25. A koronavírus-járvány miatt egészségügyi maszkot viselõ mentõs a mentõautóban 2020. március 25-én a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László Kórházánál, ahol koronavírussal fertõzött betegeket ápolnak. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Mentésirányítók, mentőtisztek, mentőápolók, mentő-gépkocsivezetők, de még első gyermekével várandós hr-es bajtársnőnk is elszántan készült maradék szabadidejében, hogy a koronavírus okozta nehézségek ellenére is elkészülhessen a mentőszolgálat tradicionális, újévi videója – írja Facebook-bejegyzésében az Országos Mentőszolgálat (OMSZ).

 

 

A poszt szerint a mentősök heteken keresztül,

még online órákon is gyakorolták

a videón látható koreográfiát, és végül felénekelték „2021 Mentő indulóját”, amit akár az elmaradt szilveszteri buli helyett is bárki elsajátíthat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában