új szerepben

2019.03.23. 20:54

Visszatér a képernyőre Demcsák Zsuzsa

Az Ázsia Expressz második évadának egyik szereplője lesz.

Forrás: TV2

Demcsák Zsuzsa az utóbbi időben nem sokat szerepelt a képernyőn, tanítással foglalkozik, most viszont a TV2 megerősítette a Blikknek, hogy benne lesz az Ázsia Expressz második évadában – írja az Origo.

„Munkából kifolyólag jártam már Bangkokban, de akkor nem volt lehetőségem turistáskodni. Egyáltalán nem ismerem Ázsiát, teljesen ismeretlen számomra az a kultúra, de igyekszem kellő alázattal viszonyulni hozzá. Alapvetően a vallás megismerése vonz a leginkább, remélem, sok szent helyre lesz lehetőségünk ellátogatni” – mesélte a lapnak, de azt egyelőre nem árulhatta el, hogy ki lesz a partnere a kaland során.

„Az idei széria fontos üzenete, hogy csak olyan párok szállnak versenybe, akiket a való életben is személyes kapcsolat köt össze.

Hamarosan Demcsák Zsuzsa is megméretteti magát az Ázsia Expressz 2. nem mindennapi kihívásaiban. Azonban az, hogy ki lesz a népszerű műsorvezető párja és a további hírességek, akik vállalkoztak az egzotikus kalandra, hamarosan kiderül, ezért érdemes figyelemmel követni a TV2 online felületeit” – közölte a csatorna sajtóosztálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában