Prima Díj 2018

2018.11.05. 20:52

Zala Megyei Prima Díj 2018 – Kőrösi Csoma Sándor Iskola

Smolcz Frigyes 2017. szeptember 1-től vezeti a Kőrösi Csoma Sándor-Péterfy Sándor Általános Iskola székhelyintézményét.

zaol.hu

A 20 tantermes iskola Nagykanizsa keleti városrészében található, mely 1968-ban, tehát éppen 50 éve nyitotta meg a kapuit. Saját konyhájával, aulájával, hatalmas zárt udvarával, szaktantermeivel, könyvtárával a mintegy 450 gyermek tanulásához korszerű környezetet nyújt. Felkészült, innovatív pedagógusaik munkáját szabadidő szervező és fejlesztő pedagógus segíti. A pedagógiai programjukat a szülői igényekkel összhangban állították össze.

Smolcz Frigyes

Kifejezetten nagy hagyományai vannak az emelt szintű német és angol nyelvi, valamint a sakkoktatásnak, a művészeti nevelésnek és a tehetséggondozásnak. Változatos programokkal, így például táborokkal, tanulmányi kirándulásokkal igyekeznek fejleszteni a tanulók személyiségét. Tanítványaik sok elismerést szereznek a különféle városi, területi tanulmányi, kulturális és sportversenyeken, de megállják a helyüket a középiskolai továbbtanulás során is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!