Segítség a kereséshez

2018.07.11. 16:32

Munkát keres? Íme, az aktuális álláslehetőségek Zala megyében

Válogasson a legfrissebb megyei álláslehetőségek közül.

zaol.hu

Az alábbi válogatásban néhány aktuális Zala megyei hirdetést ismertetünk:

Árajánlatkészítő technológust keresnek Csesztregre. Az állásra gépészmérnököt (vagy releváns tapasztalattal rendelkező technikust) keresnek, aki német vagy angol nyelven is képes kommunikálni. A további részleteket ezen a linken találja!

Letenyén minőségellenőri munkát kínálnak fémipari területen. Az állás betöltéséhez szükség van középfokú műszaki végzettségre, továbbá számítógépes, műszaki rajzolvasási, valamint méréstechnikai ismeretekre is. Kattintson ide, ha felkeltette az érdeklődését ez a lehetőség!

Zalaegerszegen egy kertészeti cég kertépítő, kertfenntartó munkatársat alkalmazna. Az elvárásaik között szerepel a az érettségi bizonyítvány, a kőműves, kertész végzettség, valamint a „B” kategóriás jogosítvány is. Még több információ ezen a linken!

Egy építőipari cégnek közgazdászra lenne szüksége a megyeszékhelyen. Az ideális jelölt közgazdász diplomával rendelkezik, ugyanakkor pályakezdők jelentkezését is várják. Jelentkezne? Itt éri el a hirdetést!

További Zala megyei állásokért kattintson ide!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!