Gyenesdiás

2016.01.19. 14:28

Újévi fogadást rendeztek Gyenesdiáson

A hét végén a Balaton-parti település képviselő-testülete évindító fogadást rendezett a községháza dísztermében.

Góth Imre

A térségben élő művészek színes kulturális műsorával egybekötött rendezvényen Gál Lajos polgármester a hagyományoknak megfelelően elsőként a település elmúlt évi eredményeiről beszélt, a munka alapú gazdaság által megteremtett értékekről. A családbarát és vállalkozóbarát nagyközség jövőképének bemutatása közben már az idei év feladatait is felvázolta, keresve az együttműködés lehetőségeit a jelenlévőkkel. A kiemelt fejlesztések megvalósításához a biztonságos és tartós fejlődést elősegítő, valamint  a jó ötleteket támogató, szolgáltató önkormányzatot ajánlotta fel partnerként mindenkinek, aki Gyenesdiással közösen képzeli el a jövőjét.

A képen balról Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Önkormányzat alelnöke, Gál Lajos, Gyenesdiás polgármestere és Simon Attila helyettes államtitkár koccint a gyenesdiási községháza dísztermében
Fotó: Góth Imre

– Térségi összefogásban és együttműködésben gondolkodva, önökkel és önökért, a település és a térség javát szolgálva tervezzük a következő időszakot. Igazi közösségi összefogást kívánok az új esztendőben mindnyájunknak! – mondta beszédében.

Ezt követően Simon Attila István, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkára, majd Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke gratulált az elért eredményekhez. Pohárköszöntőjükben további szép sikereket kívántak a négyezres lélekszámú nagyközségnek.

Az est hátralévő részében a vendégek kötetlen formában váltottak szót a település jelenéről, jövőjéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!