Gutorfölde

2017.04.24. 15:50

Búcsú a hegyi kápolnánál

Gutorfölde - A településen évtizedek óta sokszínű és gazdag kulturális élet folyik. A programok közül nagy népszerűségnek és látogatottságnak örvend a Rádiházi-hegyi búcsú.

Zalai Hírlap

Ezt a közösségi rendezvényt a több mint 100 éves, gyönyörű környezetben lévő hegyi kápolnánál rendezzük meg minden évben Sarlós Boldogasszony ünnepén. A program keretében ünnepi szentmise, különböző kulturális csoportok fellépése, kézműves foglakozások, bemutatók szórakoztatják a közönséget.

A festői hegytetőn évente összegyűlnek a környék lakói

A rendezvény keretében együtt töltik az időt fiatalok, idősebbek, gutorföldiek és a környező települések lakói valamint a szőlőhegyen birtokkal rendelkező gazdák. A program lehetőséget biztosít az elszármazottakkal való találkozásra, emlékek felelevenítésére, a jó borok és ételek kóstolására. A szép környezet és a jó hangulat erősíti a közösség összetartozását, élni akarását, segít megőrizni kulturális értékeinket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!