kapcsolat

2017.12.16. 07:47

Kedvezőbben mobilozhatunk az ünnepek alatt

Számos akcióval készülnek a szolgáltatók a karácsonyra.

Több kedvezményt, korlátlan, bővített adatforgalmat, illetve beszélgetést kapnak a mobilszolgáltatók ügyfelei az ünnepek alatt – közölték a telekommunikációs vállalatok az MTI érdeklődésére.

A Vodafone Magyarország minden hangalapú előfizetéssel rendelkező lakossági és üzleti havidíjas és feltöltőkártyás ügyfelének december 25-26-án korlátlan beszélgetést nyújt, aktiválás nélkül. A november 13. előtt aktivált feltöltőkártyás előfizetők esetében is automatikusan jár a díjmentes beszélgetés, a november 13. után aktivált feltöltőkártyás ügyfelek pedig abban az esetben részesülhetnek a díjmentes beszélgetésben, ha december 22. éjfélig legalább egyszer tetszőleges összeggel feltöltik kártyájukat.

A szolgáltató az év minden napján korlátlan beszélgetéssel rendelkező Redes előfizetőinek, valamint minden Android és iOS operációs rendszerű okostelefonnal rendelkező ügyfélnek a My Vodafone alkalmazásban nyújt kedvezményeket.

A Telekomnál december 24-től december 26-án éjfélig azok a szerződéses és feltöltőkártyás lakossági és üzleti ügyfelek, akiknek a csomagjában még nincs benne ezen alkalmazások korlátlan használata és felhasználható mobilnet egyenleggel rendelkeznek, úgy használhatják a Facebook és Instagram közösségi alkalmazásokat, hogy az nem csökkenti az adatkeretüket. Az adatforgalmi kinullázás nem vonatkozik a fenti alkalmazásokon keresztül elérhető, vagy azokba beágyazott videoforgalmakra.

A Telekom közölte, azok, akik a karácsonykor korlátlanul használható közösségi alkalmazásokkal a #mindenkibelead hashtaggel fotókat osztanak meg téli élményeikről, ezzel támogatják az Autistic Art Alapítványt is. A társaság minden feltöltött kép után 100 forintot utal az alapítványnak, az összegyűjtött pénzt az autizmussal élő fiataloknak fenntartott otthonok fejlesztésére fordítják.

A Telenor idén adventi naptárt indított, amiben minden napra más meglepetést vagy kedvezményt ad. Az advent eddig eltelt napjain az ügyfelek találhattak már például ajándék adatforgalmat és jelentős készülékvásárlási kedvezményt is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!