Gazdaság

2017.01.26. 13:13

Hogyan vezessük a cégünk? - Ingyen tanfolyam leendő és már vállalkozóknak

Nagykanizsa – Mi kell ahhoz, hogy egy vállalkozás sikeres legyen? Milyen arculattal érhetünk el eredményt az üzleti életben? Hogyan egyeztethetjük össze az üzletet a magánélettel? Milyen a jó weboldal?

Horváth-Balogh Attila

Többek között ezekre a fontos kérdésekre kaphatnak válaszokat azok, akik részt vesznek a február 6-án Nagykanizsán, a Vasemberház dísztermében induló ingyenes tanfolyamon. Az Elixír Üzleti Tréninget az önkormányzat támogatja, s Csatlós Csilla interim menedzser, executive coach vezeti. Ő tartja az előadásokat is.

– A képzésen olyan, a vállalkozásokat érintő témákat fogunk feldolgozni, amelyek segítségével a résztvevő kisvállalkozók (vagy leendő kisvállalkozók) cége eredményesebben, átláthatóbb módon működhet – árulta el Csatlós Csilla. – A képzés 7 héten át tart, hetente egy napon, hétfőnként kerül sor az előadásokra, melyek mellett otthoni feladatokat is kapnak a résztvevők. Egyelőre 20 főre számítunk, de ha akkora érdeklődést tapasztalunk, lesz folytatás.

Csatlós Csilla elmondta: a tanfolyamon szó esik önismeretről, motivációról, pénzről, márkaépítésről, tervezésről, marketingről. Utóbbi témakörön belül nagy hangsúlyt kap az online marketing, foglalkoznak időgazdálkodással és értékesítési technikákkal is.

– Megvitatjuk, hogyan jutunk el az ötlettől a megvalósításig és készítünk üzleti tervet is, melynek segítségével nyomon követhetjük vállalkozásunk pénzügyeit – tette hozzá a szakember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!