Frissen Zalából

2021.11.27. 15:30

Eladó egy zalabaksai csoda-ház, ahol megállt az idő!

Kincs, ami van. Sőt, lesz is! Főleg, ha megfelelő kezekbe kerül az eladósorban lévő, 264 négyzetméteres ingatlan. Az ár meglepően kedvező, főként elnézve a fotókon a birtok és a ház kiváló állapotát! Hajrá zalabaksai szépség!

zaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Dél-Nyugat Magyarország egyik kis faluján, Zalabaksán át csordogál a Cupi patak. Közvetlenül a patak partján, egy eldugott, csendes környezetben található ez a felújított régi parasztház, mely vendégházként üzemelt. A külföldi (Osztrák, Svájci, Német) vendégek nagyon szerették, főként vadászok.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az ingatlan egy igazi oázis, hiszen nincsenek szomszédai, abszolút csendes, ősfás kertje megnyugtató. A telek mérete 3300m2, melyen az épület alapterülete 170m2 + a beépített tetőtér. Elrendezését tekintve az alsó szint központi része a konyha-étkező-nappali. Egy autentikus kemence ékesíti a konyhát, melynek másik oldala egy nyitott tűzterű kandalló. Ezt a házrészt abszolút befűti, de ezen kívül 2 db gázkazán biztosítja a meleget radiátorokon keresztül. Az alsó szinten akár külön bejáraton is megközelíthető két hatalmas szoba és két fürdő is található.

Fotó: ingatlanbazar.hu
Fotó: ingatlanbazar.hu

A tetőtér 1994-ben került beépítésre, amikor az egész ház fel is lett újítva mind szerkezetileg, műszakilag, mind pedig esztétikai szempontból. A felső szinten két külön lépcsőn megközelíthető lakrészek lett kialakítva...2-2 szoba, 1-1 fürdőszobával. A régi ház alatt természetesen borospince is van, nem túl nagy, de épp elég ahhoz egy kisebb társaság pár órás borkóstolón vegyen részt. [...]”

Fotó: ingatlanbazar.hu
Fotó: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!