Program

2019.06.12. 10:00

Csaj Biznisz Nap Kanizsán: hogyan érvényesüljünk nőként az üzleti világban?

Hogyan lehet sikeres egy nő az üzleti szférában? Miként válhat egy családanya önfoglalkoztatóvá? Többek közt erre is választ kaphattak a Csaj Biznisz Nap elnevezésű program résztvevői.

Szabó Zsófia

Csatlós Csilla, Héhl Gina, Budavölgyiné Tóth Bernadett és Kánnár Kata a rendezvényen Fotó: Gergely Szilárd

A Medgyaszay Házba várta a minap a város önkormányzata a rendhagyó fórummal a hölgyeket. Héhl Gina, a Nagykanizsai Városfejlesztő Kft. projektmenedzsere elmondta: a Kanizsai Foglalkoztatási Paktum keretében megvalósuló, újabb rendezvény célja, hogy elősegítse a nők önfoglalkoztatóvá válását. Ehhez nemcsak szakmai tanácsokat, hanem, ma már sikeres vállalkozóként dolgozó nőktől gyakorlati tudnivalókat is kaptak a fórum résztvevői.

Csatlós Csilla, Héhl Gina, Budavölgyiné Tóth Bernadett és Kánnár Kata a rendezvényen Fotó: Gergely Szilárd

– Olyan célközönséget is megszólítottunk a rendezvénnyel, akikben kellő potenciál ugyan van a vállalkozóvá váláshoz, azonban e képességeiket kevésbé tudják kamatoztatni. A rendezvényen egymástól is tanulhattak az érdeklődők, tippeket, ötleteket is cserélhettek – fogalmazott Héhl Gina.

A fórum egyik előadója, Csatlós Csilla coach, étterem- és hotelvezető jelezte: valóban nehezebb a nőknek az üzleti világban fennmaradniuk, mivel számos más szerepben, köztük a családnál, a párkapcsolatban is helyt kell állniuk.

– Azonban, aki elszántan akarja, jól tudja mindezt csinálni. Egyre több nő van az üzleti világban, ám még mindig kevesebb, mint férfi. Türelem, elszántság, jó időbeosztás és a nemet mondás képessége szintén fontos – mondta Csatlós Csilla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!