Gazdaság

2017.07.11. 19:45

Ez már akciós nyár: közepes felhozatal, leárazások szezonális cikkekből

Bármennyire is benn járunk a nyárban, már érezhető, hogy kifutóban a szezon. Erősen leértékelt fürdőruhák, akciós papucsok - többek között ezek jellemezték a tegnapi országos kirakodóvásárt.

Hajdu Péter

- Nem nyaralni megyek, mozgásszervi problémáim vannak, és két hétre beutalót kaptam Hévízre. Azért választottam ezt a két fürdőruhát. Mégsem vehetek fel akármit, és itt a vásárban mégsem olyan drága, mint egy divatüzletben - mondta az akciós nyári kirakodásnál egy asszony, a 800-1500 forint között kínált fürdőruhák között válogatva.

Kedden is több ezer vásárló ment ki az országos kirakodóvásárba
Fotó: Pezzetta Umberto

- A fürdőruhákból már csak keveset vesznek, érezhető, hogy akinek kellett, az már a szabadságra készülve a nyár elején bevásárolt. Fő árucikkünk a fehérnemű, az gyakorlatilag szezontól függetlenül keresett termék. Zalaegerszeg egyébként az országos kirakodóvásárok között a jobbak közé számít, szívesen jövök ide - mondta Lukács Albert taksonyi kereskedő. Közepes felhozatal, illetve kereskedelmi aktivitás jellemezte a tegnapi országos kirakodóvásárt, a sportcsarnok előtti téren üres sátorhelyeket is láttunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!