Gazdaság

2011.10.24. 11:40

Új étkezési utalványt forgalmaz a Posta Paletta

Az idén várhatóan 2 milliárd forint értékben bocsát ki és forgalmaz Paletta étkezési utalványt a Posta Paletta Zrt - közölte a társaság hétfőn.

MTI

A Magyar Posta Zrt. leányvállalataként létrejött Posta Paletta Zrt. május végén alakult, négy hónap alatt a cég megteremtette a kedvezményes utalványok gyártásának feltételeit, kiépítette logisztikai és disztribúciós rendszerét, partnerként szerződött mintegy 14.000 magyarországi elfogadóhellyel.    
   
A cég első megbízásként elkészítette és terítette a Magyar Posta mintegy 30.000 dolgozójának étkezési jegyét.
   
Krátky Attila, a Posta Paletta vezérigazgatója a közleményben hangsúlyozza: október elejétől 14.000 üzletben lehet jegyeikkel fizetni, a hálózat napról-napra bővül.
   
A cég tájékoztatása szerint november elejétől mintegy 300 kiemelt postán készpénzért és azonnal meg lehet majd vásárolni a dolgozóknak szánt Paletta étkezési utalványokat.
   
Krátky Attila vezérigazgató szerint minden esélyük megvan arra, hogy az indulást hasonló dinamikájú fejlődés kövesse jövőre is, ami  részben a cafeteria rendszer jövő évi szabályozásától is függ. A társaság arra készül, hogy a kedvezményes utalványok további elemeivel is megjelenjen a piacon.
   
A Posta Paletta Zrt. a KutatóCentrum által nyáron készített felmérés alapján közölte: a felnőtt lakosság 72 százaléka legalább egyszer fizetett étkezési utalvánnyal az elmúlt egy évben. A megkérdezettek az utalványokat nemcsak saját maguk, hanem családjuk egésze szempontjából is fontosnak tartják, hiszen 60 százalékuk szüleiknek, gyermekeiknek, vagy más közeli hozzátartozójának is ad belőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!