Gazdaság

2011.09.12. 17:50

A földszínűtől a padlizsánliláig: termékbemutató a Kanizsa Trendnél

Belföldről és 5 másik közép-európai országból érkeznek bútorkereskedők a Kanizsa Trend Kft. hétfőn megkezdődött őszi termékbemutatójára, melyen a magyarországi piacvezető bútorgyártó cég legújabb modelljeit mutatja be.

Szalabán Attila

Az Andante bemutatóteremben a nagykanizsai gyár ezúttal 17 vadonatúj fejlesztésű modelljét mutatta be viszonteladói és partnerei képviselőinek. A rendezvénysorozat nem titkolt célja, hogy a bútoráruházakban kiállított termékeket frissítsék a kanizsai cég partnerei.

- Idén első alkalommal a termékkínálatunk a teljes árlépcsőt lefedi, magyarul: már nemcsak a közép-felső árkategóriát képviselik a termékeink, hanem a kedvezőbb árfekvésben is mutatunk be bútorokat - magyarázta Miklós Zsolt ügyvezető igazgató. - Ezzel elébe mentünk a kereskedők igényeinek, hiszen egyre inkább elvárják, hogy vevőiket minden árfekvésben ugyanazon gyártó termékeivel szolgálhassák ki.


A Kanizsa Trend Kft. őszi termékbemutatója egy hétig tart, ezalatt hazánkból és további 5 közép-európai országból érkeznek kereskedők a nagykanizsai bútorgyárba  mintegy kétszázan. A piacvezető cég pedig széles választékkal várja a partnereit: bár továbbra is a bőrgarnitúrák jelentik fő profilját, az új kollekcióban már a könnyen tisztítható, nagy kopásállóságú szövet bevonatokkal látták el a bútorokat.

Színekben az aktuális divatot követik a Kanizsa Trend Kft. termékei: a szürke, a föld és a pasztell különböző árnyalataiban, de még padlizsán és piros színekben is gyártanak garnitúrákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!