Gazdaság

2008.05.24. 02:29

Bemutatókkal, bőséges vásárfiával

Keszthely (sj) - Bőséges vásárfiát kívánva nyitották meg tegnap délelőtt a tizedik Keszthely Expót, mely vasárnap estig a látnivalókon kívül kulturális programokkal is várja az érdeklődőket.

Sámel József

Primmer Ildikó, a vásár főszervezője hangsúlyozta: általános jellegű kiállítást szerveztek, olyat, mely széles körben nyújt látnivalót. Az Interspar parkolójában közel hatvan kiállító mutatkozik be. Az érdeklődők egyebek mellett autókat, számítástechnikával, lakberendezéssel, egészségmegőrzéssel kapcsolatos termékeket tekinthetnek meg, de a rendőrség standján szimulátort is kipróbálhatnak.

Kiosztották a vásárdíjakat is. Keszthely város nagydíját az Egészségsziget standja, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elismerését a gyenesdiási Visionet Kft. kapta. A Vállalkozói Klub a keszthelyi Explosiv Kft.-t tüntette ki , Gyenesdiás önkormányzata pedig a budapesti Zarges Kft. kiállítását jutalmazta.

Az expón tegnap több művészeti csoport lépett fel, a sort ma délután egyebek között nép- és hastáncosok folytatják, de lesz divatbemutató is. Vasárnap a táncműsorok mellett Hevesi Tamás koncertjére, valamint íjászbemutatóra is sor kerül.

Ezek is érdekelhetik