Gazdaság

2007.01.22. 03:28

Báloztak a vállalkozók Konferenciát is tartottak a térségfejlesztésről

Keszthely (há) - A Hotel Helikonban farsangol- tak a helyi és környék- beli vállalkozók szombaton este, a közösség immár tizenegy éve tar- tó hagyománya szerint.

Horányi Árpád

A város- és térségfejlesztési hangsúlyokról, abban a helyi gazdasági szféra szerepéről, a marketingről beszélt többek közt Ruzsics Ferenc, a város polgármestere, a rendezvény védnöke. Részt vett a fórumon Suchman Tamás, a Balaton Fejlesztési Tanács elnöke, az előadásokban szó esett a Nyugat-dunántúli Regionális Operatív Program elemeiről, a sármelléki repülőtér működési-fejlesztési helyzetképéről. A szervezők képviseletében Bubla Zoltán, a rendező egyesület elnöke szólt a projektfejlesztő tevékenységről.

A munkamegbeszélés után vacsora várta a résztvevőket,a hangulatról a Helios zenekar gondoskodott, majd vidám műsor is színesítette az esti programot Farkas Gergő, Fesztbaum Béla és Kocsis Gergely színművészek fellépésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!