Gazdaság

2006.07.21. 02:28

Egységes arculattal

Lenti (gyf) - A határ mindkét oldalán azonos logóval és jelmondattal kerül kialakításra a Muránia Idegenforgalmi Övezet, melyet az Európai Unió Interreg III/A programja százmillió forinttal támogatott. Az egységes arculatról tegnap sajtótájékoztató keretében számoltak be.

Mórocz Zsolt

A projekt szlovén partnerszervezetét, a Lendvai Fejlesztési Központot képviselő Helena Kramar hangsúlyozta már elkészült az övezet közös turizmusfejlesztési stratégiája, így hamarosan sor kerülhet az új turisztikai termékek bemutatására. Ezt megelőzően azonban el kellett készíteni az idegenforgalmi övezet jelképeit. A Meszelics László lendvai grafikus alkotta logo mindazt magába foglalja, ami vonzóvá teszi az övezetet, s ezt jeleníti meg a Nógrádi László, lenti polgármester által kiötlött Egy csepp Európa jelmondat is. A projekt befejezési időpontja 2007 augusztusa, addigra új borutakat, túraútvonalakat és jótékony földsugárzást jelző pontokat jelölnek ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!