Foci

2006.08.26. 02:27

Tormaföldén a Fradi

Zalaegerszeg (bl) - A Recop megyei labdarúgó-bajnokság újabb körében már szombaton elkezdődnek a küzdelmek. Ami érdekesség, az eredetileg kiírt 18 óra helyett a ZMLSZ-ben úgy döntöttek, hogy 17 órakor kezdődnek a mérkőzések.

nincs nev

A program szerint a 15 órakor kezdődő ünnepség keretében Kondákor József, Hermán István, Balogh Zsolt, Pál Attila és Lógár Tibor ezúttal búcsúzik az aktív játéktól. A Ferencváros gárdájában az előzetes információk szerint többek közt pályára lép majd Rab Tibor, Pogány László, Martos Győző, Kincses Sándor, Dukon Béla és a ZTE másodedzője, Dzurják József is.

Vasárnap a zalalövőiek a Szentbalázst látják vendégül. Két jó formában lévő csapat izgalmas találkozót vívhat. Az egyre jobban magukra találó teskándiak Felsőrajkra látogatnak. Az újonc NTE pedig szomszédvári rangadót játszik a Letenye együttesével. A bajnok Tótszentmárton az egerváriakat fogadja. Galambokon pedig a nyáron egy kissé átalakult Sármellék gárdája lép majd pályára. Ezek a meccsek is 17 órakor kezdődnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!