Foci

2010.07.12. 06:14

Távoznak és érkeznek a ZTE FC-nél

A ZTE FC háza táján napjainkban az a legfontosabb beszédtéma, hogy hová és mikor igazol Artjoms Rudnevs és Darko Pavicevic.

Bóbics László

 Miközben az eladás szerepel a központban, némi erősítésre is sor kerül. Legalábbis egyelőre. Két új játékossal is bővíti a keretét a ZTE. Hivatalos bejelentés még nem történt, állítólag adminisztratív okok miatt.

- Szinte biztosra vehető, hogy Ivancsics Gellért (DVTK) a mi játékosunk lesz, ő már aláírta a szerződését, a részletekben megállapodott vele a vezetés - jelentette ki Németh Ottó technikai vezető. - A másik új jember az osztrák-szerb kettős állampolgárságú Ahmet Delic lehet, ő az osztrák másodosztályú St. Pölten gárdájától kerülhet Egerszegre.

 
A II. osztályból erősít a ZTE. Delic az osztrák, Ivancsics honi másodikvonalban játszott. Ivancsics ugyanis a tavasszal Szigetszentmiklóson futballozot. Az erősítésre sokan csak legytenek. Az ellenpélda, Illés Gyula lehet, aki a tavasz első részében több meccsen is egyértelműen nyerőembere volt a kékeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!