Foci

2009.05.23. 02:27

Szombati nagyüzem a Zeténél

Zalaegerszeg - Leszámítva a ZTE ma esti, Siófok elleni fellépését, megyénkben meglehetősen vékony a hét vége hazai NB-s futballkínálata.

Varga Andor

Az NB II-ben ma 18 órakor, a Tatabánya vendégeként teljesíti a 26. fordulóra kiírt mérkőzését a ZTE FC II. Dobos Sándor csapata a 7. helyen áll, a hazaiak pedig az ötödiken, ám e viszonylagos közelség ellenére pontszámban elég nagy (44-36) köztük a különbség.

- Nincs rajtunk nyomás, nyugodtak vagyunk, hiszen a vezetés célkitűzését, a biztos bennmaradást már teljesítettük - fogalmazott az egerszegiek edzője. - Ráadásul ez a szombat a klubon belül igen meccsdús: a nagycsapaton és rajtunk kívül az ifik is játszanak, s így a merítés várhatóan nem lesz túl nagy. Igyekszem azonban így is küzdőképes gárdát összerakni, hogy meg tudjuk nehezíteni az igen egységes Tatabánya dolgát.

Az NB III Bakony-csoportjában a 13. helyen álló Csorna vendége lesz a 7. helyezett Csesztreg (szombat, 17 óra); míg a Dráva-csoportban a 6. helyet elfoglaló NTE az őt egy hellyel és 3 ponttal megelő-ző PVSK otthonában (ugyancsak ma, 18 órakor) játszik.

A megyei bajnokságban a dobogón álló csapatok közül kettő is ma lép pályára: az éllovas Zalakaros a sereghajtó Letenyét fogadja, a 3. Semjénháza pedig az 5. Tungsram vendége lesz. A 2. Andráshida holnap a 11. Zalaszentgrótot látja vendégül. Minden meccs 17 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!