Foci

2015.02.11. 14:30

Öregfiúk és fiatalok rúgták a bőrt Lentiben

Lenti - Sporttigris Kupa néven rendeztek a hét végén öregfiúk és gyermek teremlabdarúgó tornát a lenti Arany János iskolában.

Kerkai Attila

Az öregfiúknál első alkalommal rendezték meg a tornát. A viadalra a határon túlról, továbbá Vasból is érkeztek csapatok, a győzelmet végül a Muravidék-Lendva csapata szerezte meg.

Az I. Sporttigris Kupa öregfiúk torna: 1. Muravidék- Lendva, 2. Sporttigris, 3. Nádasd. 4. Katafa.

Különdíjak. Gólkirály: Bíró János (Sporttigris) 9 góllal. Legjobb kapus: Pál Attila (Sporttigris). Legjobb mezőnyjátékos: Sijance Ferenc (Muravidék).

Másnap a fiataloknál két korosztályban zajlottak a küzdelmek, s itt is akadt szlovéniai induló. A 2007-es korosztályban a Szentgotthárd, míg a 2005-ösöknél a Haladás együttese ünnepelhetett.

A 2007-es korosztály győztese a Szentgotthárd

A VI. Sporttigris Gyermek teremlabdarúgó torna. 2007-es korcsoport: 1. Szentgotthárd, 2. Haladás, 3. Nagykanizsa, 4. Lenti, 5. Benedikt. 6. Keszthely

Különdíjak. Gólkirály: Laczkó Patrik (Szentgotthárd). Legjobb kapus: Tátrai Dániel (Nagykanizsa). Legjobb mezőnyjátékos: Pál Levente (Haladás). A hetesrúgó verseny nyertese: Rózsa Dominik (Szentgotthárd).

A 2005-ös korcsoportban a Haladás nyert. Fotó: Kerkai Attila

2005-ös korosztály: 1. Haladás, 2. Lenti TE, 3. Benedikt, 4. Nagykanizsa UFC, 5. Keszthely, 6. Muraszerdahely, 7. Lendva.

Különdíjak. Gólkirály: Sáli Marcell (Lenti). Legjobb kapus: Luka Lourez (Benedikt). Legjobb játékos: Verrasztó Milán (Haladás). A hetesrúgó verseny nyertese: Sasvári Ákos (Lenti).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!