Foci

2017.04.24. 16:40

NB I-esek maradtak a lányok

A női futsal NB I alsóházi rájátszásában az utolsó mérkőzését vívta a Göcsej SK szombaton, a Debrecen vendégeként.

Zalai Hírlap Sport

A lányok drámai csatában harcolták ki az első osztályban maradást.

DEAC-Göcsej SK 5-6 (2-5)
Debrecen. Jv: Szűcs (Erdélyi, Tóth G.).Göcsej SK: Kiss - Megyeri, Orbán, Marsai, Vörös. Csere: Horváth, Németh, Szegedi. Edző: Tánczos Tibor.Gólszerzők: Dancs, Bereczki (2), Bornemisza, Urai, illetve Marsai (3), Megyeri, Vörös, Kósa (öngól). í

Major Gábor elfoglaltsága miatt ismét Tánczos Tibor ült a zalaiak kispadján. A hazaiak már a 2. percben vezettek, de a vendégek nem estek össze, és egy percen belül, szerencsés góllal egyenlítettek. Elkapta a ritmust Göcsej, és a 14. percig még négyszer zörgette meg a debreceni hálót. A félidő hajrájában büntetőből szépítettek a hazaiak.A biztos vezetés elaltatta a vendégeket, szünet után a DEAC öt perc alatt kiegyenlített. Rendezte sorait a Göcsej, szorított védekezésén. A 32. percben Marsai elemi erővel bombázott a kapuba, újra előnyhöz juttatva a vendégeket.

A hátralévő időben parázs, kemény csata folyt a pályán, a zalaiak két kapufát is lőttek és az utolsó percben Marsai kihagyott egy büntetőt.

Tánczos Tibor: „Remekül játszottunk az első félidőben. A második elején jött egy kis kihagyás, amit a hazaiak kihasználtak. A lányoknak azonban volt elég akaraterejük, hogy felálljanak. Gratulálok a csapatnak, mindenki nagyon sokat tett az NB I-es tagság megőrzéséért.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!