Foci

2009.08.19. 02:29

Ma este megint ZTE-Paks

Zalaegerszeg - A labdarúgó Ligakupán a ZTE FC együttese ma este a Paks csapatát fogadja. A találkozó 19 órakor kezdődik a ZTE-stadionban.

Bóbics László

A kék-fehéreknél a hosszabb ideig sérüléssel bajlódó játékosok állapota szépen javul. Az edzésekkel lassan már egyiküknél sincs gond, nem éreznek fájdalmat, ám a csatár Darko Pavicsevicsre és a védő Matej Miljatovicsra is igaz, hogy egyelőre nem lendültek még formába.

- Elsősorban azokra a játékosokra építem majd a szerda esti gárdát, akik sérülés miatt többet hiányoztak az első csapatból, vagy a bajnokikon a kispadon ücsörögtek - kezdte Csank János, a ZTE FC vezetőedzője. - Természetesen szeretnénk megnyerni a találkozót, csakúgy, mint az eddigieket - de sajnos ez nem mindig sikerült. Az NB I-es keretből azért játszanak többen ezúttal, mert a második csapatunk csütörtökön Rumban lép pályára Magyar Kupa-találkozón. Az MK-ba két együttessel neveztünk, amelyek közt nem lehetnek átfedések, ezért meg kell osztani a társaságot. Illetve nagyon oda kell figyel-ni, nehogy vétsünk a szabály ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!